Postopek naročanja

 ISKANJE IZDELKA

V zgornji vrstici desno se nahaja lupa za iskanje. Ob kliku nanjo se vam odpre vnosno polje, v katerega vpišete naziv izdelka ali del naziva izdelka oz. drug iskalni pojem. Prikažejo se vam vsi najdeni izdelki. Iskalnik se prav tako nahaja na desni strani v vrstici s kategorijami.

K iskalniku smo vam dodali še dodatne možnosti iskanja, in sicer glede na velikost, tip obleke, vrsto blaga in barvo. Z uporabo posamezne skupine izdelkov izberete posamezno kategorijo ali podkategorijo, s tem imate pregled nad izdelki v tej kategoriji oz. podkategoriji.

S klikom na naslov izdelka ali na “Izberi” se prikaže podrobnejši opis izdelka z večjo sliko in dodatnimi slikami.

Izdelke lahko filtrirate tudi po ceni s pomočjo drsnega polja. Kliknite na levi ali desni rob in ga vlecite tako dolgo, da se pokaže znesek v Eur, ki ga želite izbrati kot mejni znesek iskanja. Npr. Če želite iskati obleke, katerih cena je v rangu od 30 eur do 60 eur, povlecite levi rob v desno, da se prikaže številka 30 in desni rob v levo, da se prikaže številka 6o. Izbrani filter potrdite s klikom na gumb »Filtriraj«.

NAKUP IN KOŠARICA

Ob kliku na posamezni izdelek ali na ikono »Izberi« se prikaže njegov podrobnejši opis. Ob vsakem izdelku je ikona »Dodaj v košarico«. Klik na to ikono doda izdelek v košarico. Če želite vpogled v košarico, kliknite na ikono »Prikaži košarico«. Odpre se košarica, kjer so prikazani vsi izdelki, ki ste jih dodali v košarico. Pri vsakem izdelku je slika, opis izdelka, cena za 1 kos izdelka, količina in skupna vrednost za posamezni izdelek. V kolikor želite spreminjati količine, se postavite v kvadratek za količino pri posameznem izdelku, vpišite želeno količino in kliknite na ikono »Posodobi košarico«. Če želite odstraniti izdelek, kliknite na rdeči križec, ki je levo ob izdelku. Počakajte nekaj trenutkov in izdelek bo odstranjen. Pojavi se vprašanje, če želite, da se izdelek vrne v košarico. Če želite da se, kliknite na tekst »Nazaj v košarico«.

V kolikor imate kupon za popust, vpišite kodo kupona in jo potrdite s klikom na ikono »Uporabi kupon«. Če želite uporabiti darilni bon, vnesite številko darilnega bona in jo potrdite s klikom na gumb »Uporabi darilni bon«.

Če želite nadaljevati z nakupom, izberete možnost «Nadaljuj z nakupom«, v nasprotnem primeru izberite možnost »Nadaljuj na blagajno«.

Košarica se nahaja v zgornji vrstici desno. S klikom na “Košarica” se vam odpre in jo lahko urejate, kot je napisano zgoraj.

Za zaključek naročila se morate prijaviti, oz. registrirati, če še nimate računa in izbrati način plačila. Vnesti je potrebno vaše podatke in podatke za dostavo. Vaš račun urejate s klikom na »Moj račun«, ki se nahaja v zgornji vrstici, levo od Košarice. S klikom na tekst »Naslovi« ali »Naslove za račune in dostavo« oz. lahko urejate naslove. S klikom na tekst »Podrobnosti računa« ali »Spreminjate vaše geslo in podatke računa« lahko urejate naslove. Pred potrditvijo naročila se prepričajte, da so vaši podatki pravilni, predvsem podatki za dostavo blaga. S klikom na »Odjava« se odjavite.

Za zaključek naročila potrdite, da sprejemate naše pogoje poslovanja in kliknite ikono »Zaključi nakup«.