O podjetju

Podatki o podjetju

Boutique Aleksandra, Metka Logar s.p., Hotovlja 21, 4223 Poljane

salon : Boutique Aleksandra, Grenc 2, 4220 Škofja Loka,

telefon: 041-633-730,

mail: info@boutiquealeksandra.si

Matična številka: 8190755000, Ajpes, Izpostava Kranj, vpis 23.4.2018

Davčna št: SI47318929

 

 

Ponujamo priložnost, da se v kvalitetnih modnih oblekah vsaka ženska počuti odlično in edinstveno, da se zaveda svoje lepote in posebnosti ter navzven izrazi vso svojo notranjo lepoto. Priložnost za povečanje samozavesti, ne glede na postavo. Nudimo tudi večje številke, ki omogočajo prikrivanje  nepravilnosti močnejših postav in  poudarek edinstvene lepote.

Najlepše obleke za vas

Izbor oblek različnih stilov, modnega dizajna, kvalitetnih materialov in širokega barvnega spektra. Obleke, ki ne glede na priložnost poudarjajo lepoto ženstvenosti. Naj gre za vsakdanjo uporabo v prostem času, na delovnem mestu, na romantični večerji, klepetu s prijateljicami ali ob posebnih priložnostih, kot so slavnostni dogodki podelitev diplom, maturantski plesi, birme in obhajila, novoletne zabave in razni banketi.

 

Morda boste izbrale tesno prilegajočo se obleko ali lahkotno ohlapno poletno oblekco, morda z dodatkom čipke, falt ali razkošnega tila, ali pa nepogrešljivo malo črno oblekico. Vsekakor v kvalitetnem materialu in natančni izdelavi, ki ponuja točno to, kar potrebujete. Za samozavestno, dolgotrajno in zadovoljno uporabo.

 

Dobra obleka odpre vsaka vrata.(William Hazlitt)