Pogosta vprašanja (FAQ)

ALI MORAM  ZA NAROČANJE USTVARITI RAČUN?

Računa vam ni potrebno ustvariti, za naročila lahko uporabite obrazec za poenostavljeno naročanje.

V kolikor želite kasnejši vpogled v vaš račun (spremljanje stanja naročila ipd), si morate račun ustvariti. Z ustvarjenim računom je vsako naslednje naročanje enostavnejše, saj vam ni potrebno ponovno vpisovati vseh vaših podatkov, temveč zadošča samo prijava v račun.

 Kakšen je postopek, če je geslo pozabljeno

V primeru pozabljenega gesla vnesite svoj e-poštni naslov, kamor vam bomo poslali napotek za obnovo gesla.

ZANIMAM SE ZA IZDELEK, KI NI NA VOLJO V MOJI VELIKOSTI. kAKO RAVNATI?

Tudi če trenutno izbranega modela ni na voljo, se ga verjetno da naročiti. Predvidoma je rok dobave 15 dni. Najbolje je, da nam vaše želje zaupate na e-mail info@zenskeobleke.si ali nas pokličete po telefonu 031/ 017 281 (angl: pon – pet od 10.00 do 18.00) ali 041/ 917 104 (slo: pon – pet od 16.00 do 18.00).

ALI CENA VSEBUJE STROŠKI DOSTAVE?

Ne, cena ne vsebuje stroškov dostave. Stroški pošiljanja so vidni v košarici, po dodajanju izdelkov v košarico. Dostava nad 70 EUR je brezplačna. Podrobnosti o dostavi.

Je možna dostava vseh NAROČIL SKUPAJ, ČE SO BILA NAROČILA VEČKRAT ODDANA?

Ja, seveda. V kolikor bomo opazili, da je ista oseba z istim naslovom za dostavo, naročila več izdelkov, vam bomo vse dostavili istočasno, če bo to izvedljivo, oz. vas bomo kontaktirali za podrobnosti. Predlagamo, da nas o tem sami opozorite, da ne bi prišlo do napak.   Kontaktni obrazec

ALI JE MOžNA DOSTAVA IZVEN SLOVENIJE, V DRUGE EVROPSKE DRŽAVE?

Seveda! Dostava je možna povsod v Evropi. Kontaktirajte nas, da vas bomo obvestili o ceni in drugih pogojih dostave.

ALI LAHKO IZDELKE OSEBNO PREVZAMEM?

Ženskeobleke.si je spletna prodajalna in izdelke pošiljamo samo po pošti. V posebnih primerih se lahko dogovorimo tudi za osebni prevzem, vendar samo po predhodnem dogovoru na na e-mail info@zenskeobleke.si ali na telefon 031/ 017 281 (angl: pon – pet od 10.00 do 18.00).

kako izberem primerno velikost?

Obleke v spletni trgovini Zenskeobleke.si so iz EU, zato so velikosti takšne kot v Sloveniji. Izberite številko, ki jo sicer nosite. Za pomoč pri izbiri ustrezne številke smo za vas pripravili tabelo s številkami in telesnimi merami.