Darilni boni

PodariTE odlično darilo!

Ko želite podariti z ljubeznijo, vendar nimate idej za darilo, podarite darilni bon Zenskeobleke.si. Najboljši način za prijetno presenečenje! Ne tvegajte  z nepremišljenimi nakupi –  z izbiro darilnega bona Zenskeobleke.si ne morete zgrešiti. Ponujamo bone v vrednosti 25, 50 in 100 EUR.

Cena 25EUR

[maxbutton id=”1″ url=”https://zenskeobleke.si/izdelek/darilni-bon-o-vrednosti-25-eur/” ]


Cena 50 EUR

[maxbutton id=”1″ url=”https://zenskeobleke.si/izdelek/darilni-bon-o-vrednosti-50-eur/” ]

CENA 100 EUR 

[maxbutton id=”1″ url=”https://zenskeobleke.si/izdelek/darilni-bon-o-vrednosti-100-eur/” ]

DARILNI BONI ZENSKEOBLEKE.SI

Darilni bon  Zenskeobleke.si se proti plačilu z gotovino ali po predračunu izda v elektronski ali tiskani obliki.  Vsak darilni bon je označen z unikatno serijsko številko in logotipom Ekokamra d.o.o. Veljavnost darilnega bona je 12 mesecev od izdaje bona, oziroma skladno z navedbo na darilnem bonu.

Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, je potrebno doplačati razliko kupnine. V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se  kupcu razlika ne povrne, zato se priporoča nakup izdelkov najmanj v višini vrednosti darilnega bona . Uporaba darilnega bona je možna preko vnosa unikatne kode darilnega bona, in sicer v polju “IMAM KODO”. Menjava darilnega bona za gotovino ni mogoča.

 Obleka naredi človeka(slovenski pregovor)